Ontdek de wereld

Being your own unique self is pure beauty

Fine art fotografie. Fotografie vanuit mijn Hart. Verhalen verteller. Introvert. 

Liefde om mij heen.

Zoveel moois. Zoveel liefs.

Maakt mijn hart blij.

“De natuur is mijn weerspiegeling. Stille kracht en emoties in de landschappen. 

Opvallende details, ze ontgaan mij niet. 

Landschappen zonder de mens, maar alleen haar zelf.

Laten we haar omarmen, we zijn  een deel van haar liefde. “

Mijn allergrootste passie is fotograferen. AL op jonge leeftijd werd mijn passie ontwikkeld. Thuis hadden we onze eigen doka, waar al onze familie foto’s afgedrukt werden. Op mijn 16e kreeg ik dan ook mijn eerste camera. Ik fotografeerde alles om mij heen, ons gezin thuis en de natuur. Mij toen nog niet bewust van de waarde van de foto’s.

De waarde van foto’s begon pas te groeien op momenten dat ik mij terugtrok, wanneer de emoties dieper gingen. Wanneer ik in de avonden op de bank zit en in alle rust terug kijk naar mijn foto’s. Zie ik hoe, onbewust, ik vanuit gevoel fotografeer. De laatste jaren kon ik er steeds meer woorden aan geven, met kleine gedichtjes kom ik bij een diepere laag waar het allemaal om draait. Om liefde en plezier, de kleine details die we blijven herinneren.

Stiekem is mijn doel dat er foto printen bij jou, ook bij vele anderen, aan de muur komen te hangen. 

Mijn andere doel is gewoon iedereen mee laten genieten van de mooie natuur waarin wij mogen leven.

 

Zeelandschap foto met lange sluitertijd

We kijken naar elkaar

Een knipoog en rennen maar

Druppels spetteren om ons heen

Daar waar net de zon nog scheen

Vele kleine sterren die zweven

Hier werd onze liefde geschreven

De dag start ik met een kopje thee

Chocola vind ik heerlijk

Buiten met een rood wijntje

Samen met vriend en 2 katjes

maken we veel plezier.

Een fotoalbum vol met geluksmomentjes van jouw gezin.

In mijn fotografie richt ik mij op het vertellen van verhalen. Sprekende en intieme foto’s die we willen bewaren voor later. Het vast houden van herinneringen via sprekende en intieme foto’s in een album. Wil je hier meer over weten, neem dan een kijkje op de site van Karijn Fotografie.

 

Een brandingshoot voor jouw onderneming.

Ook vind ik het heerlijk om creactieve, sensitieve vrouwelijke ondernemers te helpen met foto’s. Een camera en poseren vinden swe stiekem helemaal niet leuk. Hier begint voor mij de uitdaging. Wil je meer zien of weten. Klik dan op de link.

Ja ik wil ook kunst aan de muur?