Verkochte fotoprinten

Inmiddels hangen er meerdere foto werken in meerdere landen, foto’s gefotografeerd door mij. Ik word er blij van, dat er ergens foto’s aan de muur hangen die ik heb gemaakt. Van een aantal weet ik waar ze hangen en bij wie. Want ik mocht ze persoonlijk overhandigen. Van een aantal zou ik niet weten bij wie ze hangen. Ik verkoop mijn werk bij meerdere print on demand winkels. 

Natuur en reis foto’s in jouw leef of werk omgeving geven een warme sfeer. In elk beeld kun je even wegdromen, naar mooie plekken. Plekken waar jezelf bent geweest of waar je nog heen wilt. 

Lieve jij

Hallo lieve jij
Zullen we samen
Genieten van wat er mag
Zullen we samen
Dansen zonder zorgen
Zullen we samen
Blij zijn met de dag

Wanneer je op de foto klikt ga je automatische naar het werk zelf toe!

Verkocht in 2019 via werk aan de muur.

Gefotografeerd op het plein van de Amalienborg, het paleis in de stad Kopenhagen.  Een foto met met het symbool voor liefde. Er ontstond een komische situatie. Ik stond op een gegeven moment te dicht bij de ramen. Nadat ik de foto’s maakte, kwam er een van de wachters op mij af stormen. Hij vond het, blijkbaar, een gevaarlijke situatie. want achter deze ramen wonen familieleden van het koningshuis. Gelukkig werd ik niet in de kerker  gegooid en mocht ik gewoon doorlopen. 

Verkocht aan mijzelf en een lieve Tante.

Ik denk de foto die mij de meeste emotie geeft. Mischien niet voor jou maar ik maakte hem op het moment dat ik erg in de knoop zat met mij zelf. Ik sleepte mij voor een lange periode voort zonder doel zonder iets te voelen.

Schiermonnikoog wat ben je mooi en geeft je veel geluk.

Verkocht in 2019 via werk aan de muur.

Gefotografeerd in de Zwitserse Alpen in 2014. Op de achtergrond zie de de smeltende Aletschgletsjer. Een foto met zoveel meer waarde dus. Toen wij hier jaren geleden waren, kon ik mij nog herinneren, was de gletscher groter. Langzaam met elke dag iets meer smelt hij weg.

Verkocht aan vrienden.

De keuken is het centrale hart van een huis, zo vonden Robert en Petra dat ook. Inmiddels geeft de foto al jaren lang een warme sfeer in de keuken.

Winterlandschap in het bos van Schoonloo in Drenthe.

Verkocht ik denk al in 2016 aan een oud collega.

Stiekem had ik dit beeld een 4 seizoenen foto van willen maken, maar het is er nooit van gekomen. Toch blijft hij een van mijn favoriete landschappen. De stilte, de kou, de sneeuw die tegenwoordig zeldzaam wordt in Drenthe.

Zucht wat kan ik hier van genieten. Ik maak dan ook altijd, na sneeuwval, ruimte in mijn agenda om snel naar het bos te gaan met de camera.

Verkocht aan een collega in 2020.

Dit keer een tuinposter. Johan houdt van water en zwemmen in het koude natuur water. Hij wilde zijn sport ook terug zien in zijn tuin. Gaaf toch.

Verkocht in 2021 via sfeer aan de muur. 2x zelfs. Wow

Details van kruiden gefotografeerd in Dubai. Een fotowerk die zeker sfeer geeft in de keuken of ergens in een kookstudio. Ik ben altijd op zoek naar mooie beelden met de juiste lichtinval.

Verkocht in 2021 via sfeer aan de muur.

Na een flinke regenval komt zonneschijn. Wanneer ik op de eilanden ben, kan ik zelfden de keuze maken of ik mijn camera wel of niet mee neem. Gelukkig had ik hem nu wel mee.

Verkocht in 2022 via werk aan de muur

Noorwegen, het land van sprookjeslandschappen. Trollen, reuzen en vooral de fjorden. Deze foto is gemaakt bij de Atlanterhavsveien. Een mooie route die langs kleine eilanden gaat met een brug waar je met harde storm liever niet over heen rijd. Samen met een  vriendin hebben wij de route met mooi zonnig weer mogen rijden.

Deze foto hangt trouwens ergens in Oostenrijk, Braunau Am Inn. Stoer toch.

Verkocht in 2021 via werk aan de muur

Yes ergens in Wiesbaden, Duitsland hangt deze mooie kleurijke zondondergang van Schiermonnikoog. Hier was ik om op te laden na een lange periode onrust en verdriet. 

Verkocht aan een lieve vriendin, cadeau voor haar moeder.

Ik zou niet weten hoe deze bloem heet. Maar de kleinste mooie details komen in bloei in de tuin.

Botanische fotokunst 

Verkocht in de USA via society6

Licht puntjes tijdens wandeling, daar zoek ik naar. Licht en donker, een bijna haast doorschijnend blad. 

Wintefoto’s van dunne takjes, in slaap, bedekt met een laagje sneeuw.

Verkocht in de winter van 2021 in Ameria via society6.

Mijn vingers koud, mijn voeten stonden in de diepe sneeuw. Toch gaf dit niets, want ik zat helemaal in mijn concentratie om deze mooie winter te fotograferen.

Verkocht in 02-2022 de USA via Society6

De details van de natuur zoals ze is. De klimop goeiend om een boom heen. De mooie groene tinten met zacht stijklicht.

Verkocht aan een familielid. Samen zijn we een week in Dubai geweest. Een grote stad met veel indrukken en prikkels. De race in de woestijn heb ik overleefd met reismedicatie tegen autorijden. 😉 De fontijnen gaven elk half uureen show met muziek en de waterval is een kunstwerk in een mall.